Det var ingen wire crinolines da jeg først ble brakt her

 • Det var ingen wire crinolines da jeg først ble brakt her

  Alias ​​Grace

  Jeg sitter på lilla fløyelsbunken i guvernørens salong, guvernørens hustru, det har alltid vært guvernørens hustru, selv om det ikke alltid er samme kone, da de forandrer seg rundt ifølge politikken. Jeg har hendene mine foldet i fanget mitt på riktig måte, selv om jeg ikke har noen hansker. Hanskene jeg ville ønske å ha, ville være glatte og hvite og ville være uten rynke. Jeg er ofte i denne salongen, rydder vekk te-tingene og dusting de små bordene og det lange speilet med rammen av druer og blader rundt seg og pianoforteen, og den høye klokken som kom fra Europa, med oransje gullsolen og sølvmånen som går inn og ut i henhold til tid på dagen og uken i måneden. Jeg liker klokken best av alt i salongen, selv om det måler tid og jeg har for mye av det på hendene mine allerede. Men jeg har aldri satt meg på sofaen før, som det er for gjestene. Fru Alderman Parkinson sa at en dame må aldri gå i gutt uk nettsted ligger i en stol en gentleman har nettopp forlatt, selv om hun ikke ville si hvorfor; men Mary Whitney sa: Fordi du er dumt gås, er den fortsatt varm fra sin bum, som var grovt å si. Så jeg kan ikke sitte her uten å tenke på de dårlige bums som har satt på dette veldig sofaer, alle delikate og hvite, som wobbly softboiled eggs.The besøkende bærer ettermiddags kjoler med rader med knapper opp sine fronter og stive wire crinolines under. Det ‘lurer på at de kan sitte ned i det hele tatt, og når de går, berører ingenting deres benene under de buede skjørtene, unntatt deres skift og strømper. De er som svaner, dirrende på usete føtter; Ellers liker manet i vannet i den steinete havnen i nærheten av huset vårt, da jeg var liten, før jeg noen gang gikk i Canada, gjorde den lange, triste reisen over havet. De var klokkeformede og ruffled, grasiøst vinket og nydelig under havet; men hvis de vasket opp på butikken på stranden og tørket ut i solen var det ingenting igjen av dem. Og det er hva damene er som: det meste vannet. Det var ingen wire crinolines da jeg først ble brakt her. De var hestehår da, som de ikke var tenkt på. Jeg har sett på dem som henger i garderobene, når jeg går inn for å rydde og tømme slops. De er som fuglkaker; men hva blir det inne i? Bena, damens ben; Benene pennet inn, slik at de ikke kan komme seg og gni opp mot herrenes bukser. Gouverneurens kone sier aldri ben, selv om avisene sa ben da de snakket om Nancy, med sine døde ben som stikker ut under vaskrommet Det er ikke bare de kvinnelige damene som kommer. På tirsdager har vi kvinnens spørsmål, og frigjørelsen av dette eller det, med reformansatte personer av begge kjønn, og på torsdager den spirituelle sirkelen, for te og konversasjon med de døde, noe som er en komfort for guvernørens kone på grunn av hennes avlatte spedbarnsønn. Men hovedsakelig er det damene. De sitter og sipper av de tynne koppene, og guvernørens kone ringer en liten kina klokke. Hun gjør at hun ikke er Guvernørens kone, hun foretrekker at guvernøren skal være guvernør for noe annet enn en fengsel. Guvernøren hadde gode venner til å få ham til å gjøre guvernøren, men ikke for noe annet. Så her er hun, og hun må gjøre det beste for hennes sosiale stilling og prestasjoner, og selv om et gjenstand for frykt, som en edderkoppen, og av veldedighet også, jeg er også en av prestasjonene. Jeg kommer inn i rommet og hekker og beveger meg rundt, munnen rett, bøyd i hodet, og jeg henter koppene eller setter dem ned, avhengig av; og de stirrer uten å se ut, ut fra under bonnets. Grunnen til at de vil se meg er at jeg er en berømt morderinne. Eller det er det som er skrevet ned. Da jeg først så det, ble jeg overrasket fordi de sier feiret sanger og feiret poesesse og feiret åndelig og feiret skuespillerinne, men hva er det å feire om mord? Likevel er Murderess et sterkt ord å ha knyttet til deg. Det har en lukt til det, det ordet og undertrykkende, som døde blomster i en vase. Noen ganger om natten hvisker jeg det over til meg selv. Mordinne, Mordinne. Det rustles, som en taffetskjørt over gulvet. Morderen er bare brutal. Det er som en hammer eller en klump av metall. Jeg vil helst være en morder enn en morder, hvis de er de eneste valgene. Noen ganger når jeg støter speilet med druene, ser jeg på meg selv i det, selv om jeg vet det er forfengelighet. I Canada kan jeg se på lyset av salongstøylene i Canada, min hud er en blek mauve, som en falmet blåmerke, og tennene mine er grønne. Jeg tenker på alle de tingene som er skrevet om meg Jeg er en umenneskelig kvinnedemon, at jeg er et uskyldig offer for en svartvakt som er tvunget mot min vilje og i fare for mitt eget liv, at jeg var for uvitende til å vite hvordan man skal handle, og at å henge meg ville være et dommesmord, at jeg Jeg er glad i dyr, at jeg er veldig kjekk med en strålende hudfarge, at jeg har blå øyne, at jeg har grønne øyne, at jeg har auburn og også brunt hår, at jeg er høy og ikke over gjennomsnittlig høyde, at jeg Jeg er godt og anstendig kledd, at jeg ranet en død kvinne til å dukke opp slik at jeg er rask og smart om arbeidet mitt, at jeg er i en sulten disposisjon med et stridsmessig temperament, at jeg har en persons fremtoning rett over min ydmyke stasjon, at jeg er en god jente med en bøyelig natur, og det blir ikke fortalt meg at jeg Jeg er mykt og uanstendig, at jeg er myk i hodet og litt bedre enn en idiot. Og jeg lurer på, hvordan kan jeg være alle disse forskjellige tingene på en gang? Det var min egen advokat, Kenneth MacKenzie, Esq., Som fortalte dem at jeg var ved siden av en idiot. Jeg var sur på ham over det, men han sa at det var langt min beste sjanse, og jeg skulle ikke synes å være for intelligent. Han sa at han ville påkalle saken min til det ytterste av sin evne, for det var ikke noe sannhet i saken jeg var lite mer enn et barn på det tidspunktet, og han antok at det kom ned til fri vilje og hvorvidt en holdt fast med det. Han var en snill gentleman, selv om jeg ikke kunne lage hode eller hale av mye av det han sa, men det må ha vært bra påtalende. Avisene skrev at han utførte heroisk mot overveldende odds. Selv om jeg ikke vet hvorfor de kalte det, pleide det, da han ikke pleide å forsøke å få alle vitnene til å bli umoralsk eller ondsinnet, eller feilaktig. Jeg lurer på om han noen gang trodde et ord jeg sa. Når jeg har gått ut av rommet med skuffen, ser damene på guvernørens kone s utklippsbok. Å tenke meg, jeg føler meg ganske svak, sier de, og du lar den kvinnen gå løs løs i huset ditt, du må ha nerver av jern, Jeg vil aldri stå fast i det. Vel, https://www.canada-goose-jakker.com det må man bli vant til slike ting i vår situasjon. Vi er nesten fangene selv du vet, selv om man må være synd for disse fattige, benighted skapninger, og tross alt ble hun trent som en tjener, og det er så godt å holde dem ansatt, hun er en fantastisk sømstress, ganske deft og oppnådd, hun er en stor hjelp på den måten, spesielt med jentene ‘, hun har et øye for trimming, og under lykkeligere salgssituasjoner hun kunne ha gjort en utmerket milliner’s assistant.Although natu rally hun kan være her bare om dagen, ville jeg ikke ha henne i huset om natten. Du er klar over at hun har brukt tid i Lunatic Asylum i Toronto, for syv eller åtte år siden, og selv om hun ser ut til å være helt gjenopprettet, vet du aldri når de kan bli borte igjen, noen ganger snakker hun til seg selv og synger ut høyt på en mest merkelig måte. Man kan ikke ta sjanser, bevarerne fører henne om kvelden og låser henne ordentlig, ellers ville jeg ikke kunne sove et blunk. Å jeg skylder deg ikke, det er bare så langt man kan gå i kristen veldedighet, en leopard kan ikke endre sine flekker, og ingen kan si at du ikke har gjort din plikt og vist en riktig følelse. Governorens kone s utklippsbok holdes på rundbordet med silke sjal som dekker det, grener som vinranker sammenflettet, med blomster og rød frukt og blå fugler, det er virkelig et stort tre, og hvis du stirrer på det lenge nok, begynner vintrene å vri som om en vind blåser dem. Den ble sendt fra India av hennes eldste datter som er gift med en misjonær, noe som jeg ikke vil gjøre med meg selv. Du ville være sikker på å dø tidlig, hvis ikke fra de opprørende innfødte som ved Cawnpore med forferdelige overgrep begått av personer av respektabel gentlewomen, og en barmhjertighet de ble alle slaktet og satt ut av deres elendighet steder i Toronto for bare å tenke på skammen; så fra malaria, som gjør deg helt gul, og du utløper i raving passer; Uansett før du kunne snu deg, ville du bli begravet under et palme i et fremmed klima. Jeg har sett bilder av dem i boken av østlige graveringer som guvernørens kone tar ut når hun ønsker å kaste en tåre. På samme rundebord er stakken Godey s Ladies ‘Books med motene som kommer opp fra Stater, og også de to yngre døtre, som er med på å ta vare på de to yngre døtre. Frøken Lydia forteller meg at jeg er en romantisk figur, men da er de to så unge de nesten ikke vet hva de sier. Noen ganger sprer de og driller, de sier Grace, hvorfor smiler du aldri eller ler, vi ser deg aldri smilende, og jeg sier at jeg tror at Miss har gått ut av veien. Ansiktet mitt vunnet, jeg bøyer i den retningen mer. Men hvis jeg lo høyt, kan jeg ikke stoppe, og det ville også ødelegge deres romantiske oppfatning av meg. Jeg burde ikke le, jeg vet så mye om å se på bildene. Døtrene satte alle slags ting inn i sine album, små kluter av klut fra kjolen, små båndbånd, bilder kuttet fra magasiner Ruins of Ancient Rome, The Picturesque Klostre i de franske alpene, Old London Bridge, Niagara Falls om sommeren og om vinteren, noe jeg vil gjerne se som alle sier det er veldig imponerende, og portretter av Lady This og Lord That fra England. Og deres venner skriver ting i deres grasiøse håndskrift, å elske Lydia fra din evige venn, Clara Richards, å elske Marianne til minne for vår fantastiske Picnic på kysten av Bluest Lake Ontario. Og også dikt: Som rundt om den solide OakEntwines den kjærlige Ivy Vine, My Faith så sant, jeg kan ikke love deg, ‘Twill er aldri annet enn din, din trofaste Laura. Eller: Selv om jeg må gå langt fra deg, må du ikke bli knust, vi er to som i Sjel er OneAre aldri virkelig skilt. Din Lucy.Denne unge dame ble kort etterpå druknet i sjøen da skipet hennes gikk ned i en storm, og ingenting ble funnet, men hennes boks med hennes initialer gjort i sølv negler; det var fortsatt låst, så selv om det var canada goose outlet fuktig, spilte ingenting ut, og frøken Lydia fikk et skjerf ut av det som et minnesmerke.

  canada goose victoria parka

  canada goose

  canada goose salg

  canada goose jakke herre

  canada goose norge

  canada goose herre

  canada goose victoria

  canada goose trillium

  canada goose jakke

  canada goose outlet

  canada goose jakker herre

  canada goose dame

  canada goose jakke dame

  canada goose jakker dame